O invitaţie la pictură – şi nu numai

afis-aad-r”Arbex Art Decor te invită în tabăra de pictură Hobby Art pentru adulţi – în această vară”

Dacă îţi place să pictezi şi vrei să petreci 8 zile alături de alţi pasionaţi de pictură, relaxându-te activ şi bucurându-te de asistenţa de specialitate a unui profesionist în domeniu, înscrie-te la tabăra de pictură Hobby Art ediţia de vara de la Eforie Nord!

O nouă experienţă frumoasă ne aşteaptă în această vară. Va fi a 10-a ediţie a taberei de pictură Hobby Art pe care-o vom desfăşura în apropierea mării! În aceste 10 ediţii am petrecut momente pline de inspiraţie alături de oameni frumoşi, am contemplat frumuseţea din jurul nostru şi am încercat s-o redăm în culorile minţii noastre, am râs, am mai descoperit câte ceva despre noi şi ne-am făcut prieteni dragi pe care ne face plăcere să-i revedem în tabere sau să-i întâlnim la expoziţii de pictură. Cu cei mai mulţi dintre ei ne întâlnim an de an, în ediţiile de vară sau de iarnă, chiar în ambele de multe ori.

Perioada: 21- 29 iunie
• locul va fi pensiunea Roxana din Eforie Nord, o pensiune de 3 stele, cazare în camere duble cu baie proprie, pensiunea are o curte şi terasă spaţioasă pentru activităţile noastre
• instructorul artistic este Tudor Frâncu – instructorul artistic al taberelor Hobby Art din 2009
• grupul de lucru este format din maxim 12 participanţi care au depăşit stadiul de iniţiere în pictură
• preţ integral 1680 lei (include pensiune completă, acces la workshop şi activităţile de grup) sau varianta economică cu demipensiune, 1440 lei. Persoanele care au mai fost în cel puţin o tabăra Hobby Art vor beneficia de reducere 50 lei.

Înscrierea se realizează prin completarea şi trimiterea formularului de înscriere şi trimiterea lui pe acelaşi email, precum şi achitarea unui avans de 200 lei.

Există de asemenea varianta în care, cu puţin noroc, puteţi câştiga 4 zile în Tabăra de pictură Hobby Art de la Eforie Nord din această vară. Pentru mai multe detalii click aici.

Programul pentru fiecare serie, detaliile de organizare deplasare (dacă va fi cazul) precum şi recomandările noastre privind materialele de pictură necesare, vor fi trimise pe email doar persoanelor participante.

Avantaje şi oportunităţi
• Cele mai reuşite lucrări vor fi expuse pe blogul dedicat taberei şi vor avea posibilitatea să fie expuse în Galeria de Artă de pe site-ul http://www.arta-inramarii.ro//.
• Participanţii la taberele noastre au ocazia să participe la expoziţiile de grup pe care le organizăm în fiecare primăvară.
• Toţi participanţii la taberele noastre beneficiază de o ”reducere de artist” la serviciul de înrămări tablouri pe care-l prestăm în atelierul propriu: 20% la colecţiile de baza de rame de tablou
• Fiecare participant va primi la finalul taberei o diplomă de participare
• Participând la o tabără de pictură Hobby Art beneficiaţi de o reducere de 50 lei la o tabără viitoare

Vă aşteptăm! Mai sunt câteva locuri! Acestea se completează în ordinea înscrierilor!
Mai multe detalii şi înscrieri pe blogul taberei .
Staţi aproape de noi şi pe pagina de facebook https://www.facebook.com/TabaraDePicturaHobbyArt

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s