Proiectul Luxten și fotografia nocturnă

1401143_455588467895039_1245363197_oDupă interviul în care Dragoș ne-a împărtășit câteva gânduri despre fotografie, iată noutățile legate de activitatea sa pe care ne dorim să vi le aducem la cunoștință. În rândurile de mai jos Dragoș vă va povesti despre una din preferințele sale în materie foto, dar și cum a decurs ultimul proiect cu una din cele mai mari firme de iluminat din București.

Dragoș Stoica: “€œPrintre preferințele mele în fotografie, sunt cadrele trase noaptea și mai ales de la înălțime. Astfel că am reușit în ultimul timp să mă ocup de astfel de compoziții. Cu iluminatul festiv din 2013, sincer, nu intenționam să mă ocup din proprie inițiativă, dar contactat de cei de la Luxten pentru un contract, prin care să le surprind și documentez aranjamentele lor luminoase din diverse orașe, m-am concentrat pentru a obține ceva cât mai reușit.”

Pasiunea pentru fotografia nocturnă l-a condus la realizarea unor fotografii cel puțin de revistă, fotografii care reușesc să transforme Bucureștiul tern, cunoscut de noi toți ca un oraș gri, într-un oraș al luminilor, dar și celelalte orașe în adevărate explozii de culori. Pentru cei care doresc să tragă cu ochiul la fotografiile realizate, galeria de mai jos vă stă la dispoziție. Iar cei care își doresc să vadă și alte noutăți despre activitatea fotografică a lui Dragoș vă invităm să ne răsfoiți paginile și în următoarele numere deoarece vă vom ține la curent cu cele mai noi realizări.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s