Arbex Art Decor te invită în tabăra de pictură Hobby Art pentru adulţi – în Mărginime

Arbex Art Decor vă invită din nou într-o tabără de pictură:

 

afis iulie rTe invităm să te bucuri 8 zile de relaxare în lumea culorilor, alături de oameni frumoşi şi distractivi şi mai ales în preajma lui Tudor Frâncu, pictor profesonist, instructorul taberelor de pictură Hobby Art din 2009.
Ne-am întors recent din tabăra de pictură Hobby Art pentru adulţi de la Balcic şi acum pregătim o nouă serie la munte, la Gura Râului, o zonă din Mărginimea Sibiului recunoscută pentru frumuseţea ei.
Ziua vom picta în curtea plină de verdeaţă a Conacului dintre râuri, la umbră în foişor sau la umbra vreunui pom din curte sau poate lângă păduricea de pe dealul din spatele pensiunii, iar serile vom cânta la chitară, ne vom juca şi vom accepta provocările pe care organizatorii le pregătesc pentru un sejur precum în taberele copilăriei noastre.
Mărturia unei persoane participante la tabăra de pictură Hobby Art ne dezvăluie puţin din atmosfera magică care se creează acolo: ”Aceste tabere reprezintă pentru mine o ieşire într-un decor minunat creat de oamenii care “locuiesc” acolo. De fiecare dată vin cu inima plină şi cu senzaţia de sfâşiere pe care o aveam plecând din taberele adolescenţei unde mă îndrăgosteam, inevitabil, de câte cineva. Aici sunt îndrăgostită de toţi şi de toate !”.
Vă aştept cu detalii pe http://www.tabarapictura.wordpress.com . Mai sunt 2 locuri libere, grăbiţi-vă, tabăra începe sâmbăta care vine! Pentru înscriere se completează şi se trimite formularul direct din blogul dedicat taberei, vedeţi linkul următor: http://tabarapictura.wordpress.com/2014/02/20/tabara-de-pictura-hobby-art-editia-de-vara-2014/

Despre Arbex Art Decor:
Arbex Art Decor s-a născut din pasiunea pentru arta frumosului. Ne-am dezvoltat, căutând să oferim exact ce caută clienţii noştri, calitate şi diversitate în serviciul de înrămare tablouri pe care-l prestăm în atelierul nostru, învăţând de la cei mai fideli clienţi ai noştri, pictorii, precum şi de la furnizorii noştri din diverse ţări europene. Şi pentru că frumosul atrage frumos, avem o echipă frumoasă gata să se ocupe de toate tablourile care ne ajung în atelier.
În urmă cu 6 ani s-a născut ideea taberei de pictură pentru cei care doresc să picteze dar n-au avut suport de specialitate, ca o fructificare a unor experienţe şi aspiraţii anterioare. Şi pentru că specificul activităţii la firmă ne-a ajutat să facem posibil acest proiect, astăzi ne putem mândri cu 9 ediţii care au adunat oameni plini de entuziasm şi care formează un grup frumos de prieteni.
Arbex Art Decor a extins apoi domeniul produselor pe care le oferă, la propunerea furnizorilor din Germania şi astfel a început în urmă cu 5 ani să aibă în portofoliul produselor şi alte decoraţiuni de perete: fototapet, stickere decorative de perete, stickere decorative de geam, postere de artă, produse cu impact vizual create în urma colaborării dintre case de editură din Europa şi artişti plastici.
Detalii despre taberele noastre găsiţi pe blogul dedicat taberei:  http://tabarapictura.wordpress.com
Sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/TabaraDePicturaHobbyArt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s