Un an împreună

 Din dragoste pentru arta

A trecut un an de când eu alături de Liliana Negoi, prietena și partenera mea în cadrul acestei reviste, vă facem cunoștință cu unii dintre cei mai talentați români. Și țin să vă spun că scriu cu multă emoție cuvintele acestea aici, pentru că mă uit în urmă și îmi dau seama că deși a fost greu câteodată, fiind doar două persoane care ne ocupăm de bucătăria revistei, deși poate nu am reușit în fiecare număr să avem mai multe interviuri sau articole față de cele oferite, ne-am simțit bine atunci când am primit feedback-ul vostru. Nu suntem mari. Avem doar un anișor. 🙂 Însă dacă stau bine să mă gândesc, cred că în anul ăsta am crescut mai mult decât poate am fi făcut-o fără voi și fără artiștii pe care i-am cunoscut. Am crescut ca oameni, am aflat de meșteșuguri noi, ne-am străduit să fim prezente la câte mai multe evenimente pentru a vi le prezenta vouă și a vă da de știre, și astfel de multe ori chiar noi am fost cele care am învățat din experiență.

Cu riscul de a suna ca la Oscar, o să vreau să mulțumesc absolut tuturor celor care nu s-au uitat la faptul că suntem la început de drum și ne-au citit. Tuturor artiștilor care și-au dorit să se afle în paginile noastre încă virtuale și care au reprezentat motivul pentru care am pornit la drum: să arătăm tuturor că artiștii români sunt oameni de valoare, că există persoane care sunt la început de drum însă au un car de talent, sau care sunt deja consacrate însă au acceptat să ne împărtășească un strop înțelepciunea cu care au depășit greutățile întâmpinate. Și cred că ăsta este cel mai important motiv pentru care număr de număr am vrut să vă surprindem cu nume cunoscute sau nume care cu siguranță promit a se face auzite. Îi mulțumim de asemenea Rusandei Cojocaru, cea care a crezut în noi și ne-a dorit ca partener al evenimentului ei, Sanda’s Book Brunch. A fost o experiență plăcută, și ne dorim să repetăm astfel de evenimente pentru a putea cunoaște oameni noi, talentați și îndrăgostiți de artă.

În ceea ce privește numele nostru, vă voi vinde un secret și vă voi spune că ne-a bătut gândul – și nu doar o dată – să îl schimbăm în ceva mai simplu de reținut. Însă sincer, ori de câte ori căutam altceva nu reușeam să găsim ceva potrivit. În momentul ăsta mă bucur că nu am făcut-o, pentru că revista noastră a luat naștere de fapt din acest motiv atât de simplu: Din Dragoste Pentru Artă. Pentru că atât eu cât și Liliana iubim tot ce înseamnă arta, ba chiar trăim prin ea – Liliana fiind un scriitor extrem de talentat care însuflețește atât prin poezia ei cât și prin proză fiecare cuvânt, iar eu aflându-mă la început de drum cu arta fotografică.

Și pentru că la fiecare aniversare se suflă în lumânărelele de pe tort, voi sufla prima și îmi voi pune o dorință pe care vi-o împărtășesc – să cunoaștem cât mai mulți artiști români, să auzim numai de bine de toți oamenii talentați despre care am scris până acum și să reușim să vă oferim vouă, cititorilor noștri un zâmbet de bucurie atunci când ne răsfoiți paginile.

La mulți ani, Din Dragoste Pentru Artă!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s