Scrisoare “din dragoste pentru artă”…şi nu numai

Dragii noştri,

Am putea să spunem că am “tăcut” atâta vreme dintr-un motiv care să dea bine diplomatic. Adevărul însă este că am fost cuprinse (sau mai degrabă eu am fost cuprinsă, întrucât Raluca a tot încercat mult timp să mă aducă pe „făgaşul” normal) de o stare acută de dezamăgire, părându-mi-se că eforturile noastre lunare erau menite să fie veşnic inutile, semănând cumva cu cele donquixoteşti în faţa morilor de vânt.

Însă după ce amorţisem oarecum, au început să curgă, de ceva timp încoace, ghionturi din partea karmei (da, ştiu, “karma is a lady” :D), cum că de fapt eforturile noastre au fost oricum – mici, mari, frumoase, din scurt, timide – dar nu inutile. Iar karma nu s-a lăsat până când nu am zis într-o seară „hai fie, mai încercăm o dată”. Zisă care s-a lăsat cu chiote de bucurie din partea Ralucăi (care a învăţat cu ocazia asta ce inerţie uriaşă poate avea dezamăgirea mea) şi cu un tras adânc de aer în piept din partea mea, ca înainte de un drum nou.

Aşa că, dragilor, de la 1 noiembrie Din dragoste pentru artă îşi reia activitatea – suntem în pregătiri cu articolele şi suntem în căutare de „ajutoare”, aşa că aceia dintre voi care sunteţi dispuşi să vă aduceţi contribuţia voluntară şi (cel puţin pentru moment) neplătită, oricât de mică sau mare ar fi ea, la ceea ce încercăm noi să facem, sunteţi bineveniţi să ne lăsaţi mesaj aici cu sugestiile sau ideile voastre, şi nu numai: dacă aveţi articole legate de artă şi artiştii români, sau dacă aveţi texte literare (poezie sau proză) formulate corect gramatical şi scrise cu har şi dragoste (şi evident cu diacritice) şi vreţi să le împărtăşiţi cu noi şi cu toţi cititorii noştri, ele pot apărea pe pagina noastră, alături de o fotografie de-a autorului de drept şi o biografie scurtă. Ne-ar face mare plăcere să colaborăm cu voi, aşa că vă aşteptăm cu drag!

Liliana şi Raluca

Din Dragoste Pentru Artă

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s