Atelierele Molcush

11412009_799078533541738_3130120178557738900_o

Alexandra Druță 

Acum ceva vreme scriam despre o tânără, pe numele ei Alexandra Druță, care avea vise în legătură cu Molcush, brand-ul pe care l-a creat din dragoste pentru decorațiunile de casă. Molcush, după cum ne spunea ea atunci, vroia să ne ducă cu gândul la “culcus moale”. și nu doar că a făcut asta cu foarte mulți clienți fericiți, care și-au ales care mai de care pernuțe, perdele, săculeți sau rucsace, dar a reușit să facă din ce în ce mai multe accesorii, dintre cele mai frumoase. Bufnițele, păpușile, perdelele care păreau desprinse din benzile desenate și nu numai, au îndemnat foarte multe persoane să își dorească cel puțin un produs Molcush.

Tot după cum vă spuneam într-un interviu anterior, Alexandra dorea să ajute pe toți cei care iubeau “foarfecele” la un moment dat, să își poată realiza propriile creații. Și iată că acest moment a sosit, iar Alexandra a realizat deja primul atelier Molcush, pe data de 19 octombrie, iar participantele au fost mai mult decât fericite să își creeze propriile lor gentuțe. Cel mai recent atelier, intitulat “Vreau traista mea”, s-a desfășurat Sâmbăta aceasta, pe 31 octombrie, și s-a bucurat de prezența a 6 participanți, care mai de care mai entuziasmați.

Așadar, pentru cei care doresc să afle mai multe, în numărul de Decembrie, vă pregătim un interviu cu Alexandra, care ne va povesti despre noile ei activități și despre felul în care s-a dezvoltat brand-ul Molcush în ultimul an.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s