Clubul Scriitoarelor – din dragoste pentru cuvântul scris

Erika Ciuica

Erika Ciuică

În 2014, pasiunea sa pentru cuvântul scris o făcea pe Erika Ciuică să înfiinţeze ceea ce astăzi este cunoscut sub numele de Clubul Scriitoarelor.

Ce reprezintă acest Club? În primul şi în primul rând, dorinţa de a scrie a fondatoarei şi a celor care i s-au alăturat. Şi Erika şi restul tinerelor membre ale Clubului scriu cu pasiune şi dăruire şi se întâlnesc periodic pentru a discuta între ele pe marginea textelor la care lucrează. După cum spun chiar ele pe pagina lor, “S-au organizat întâlniri bilunare, timp în care s-a creat un cadru cald şi deschis, un cenaclu sau cerc literar să-i spunem, în cadrul căruia membrele s-au putut dezvolta, au scris, au primit şi au învăţat să ofere un feedback constructiv, au realizat proiecte literare împreună şi şi-au depăşit eventualele blocaje.”

Cine sunt membrele Clubului Scriitoarelor? Ne spun chiar ele: “Suntem o comunitate de femei diferite, fiecare cu personalități unice, deosebite, care au stiluri de scris la fel de originale. Unele dintre noi au cărți publicate, altele sunt în curs de a fi publicate, iar unele nu au publicat (încă) nicio carte, dar ceea ce avem toate în comun este plăcerea de a scrie, lucru pe care îl facem cu foarte multă pasiune.”

Ce scriu membrele Clubului Scriitoarelor? Orice. Poezie, proză, ficţiune, non-ficţiune, orice lucru care este legat, într-un fel sau altul, de cuvinte. Cel mai important însă este faptul că o fac în primul rând cu sufletul, iar legătura care s-a creat între ele datorită acestui lucru este una magică.

Vă invităm să le cunoaşteţi pe pagina lor, clubulscriitoarelor.ro, şi vă anunţăm de pe-acum că urmează să publicăm un interviu în care Erika a acceptat cu mult drag să ne răspundă curiozităţii :). Îi mulţumim de pe-acum şi vă aşteptăm cât de curând să lecturaţi răspunsurile Erikăi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s