Despre Lemnia – poșeta creată manual din esențe lemnoase

11141136_978467408850153_706510031478168718_nCare ar putea fi legătura dintre o poșetă și lemn? Câți dintre voi ați putea să găsiți o astfel de legătură? Sincer, dacă m-ați fi întrebat pe mine acum câteva luni, probabil nu aș fi reușit să o găsesc. Asta până în momentul în care am descoperit creațiile “Lemnia”, care mi-au vorbit încă de la început despre artă de a transforma lemnul într-un obiect atât de drag și util femeilor.

Trebuie să recunosc că am fost fascinată încă de la început de forma simplă, dar atât de elegantă dată de textura de lemn. Era o idee unică, o idee pe care nu o mai întâlnisem până atunci. A urmat apoi o perioadă în care am “răsfoit” paginile site-ului pentru a afla cât mai multe despre lemnul din care sunt realizate, despre culori, accesorii și orice era legat de aceste poșete. Și ce am aflat despre ele?

Fabricate din lemn masiv de diferite esențe (lemn de stejar, frasin sau fag) și piele naturală, gențile Lemnia sunt lucrate manual în atelier, urmând linii simple, însă extrem de feminine și rafinate. Fiecare geantă realizată este unică, fiind lucrată individual. De altfel, modelele sunt ușor de purtat și se potrivesc oricărui stil vestimentar, fiind ușor de asortat atât unei ținute elegante cât și unei ținute casual.

11896552_1031080423588851_1135636333595607419_o

Însă lucrul cel mai interesant, este modul în care a apărut această poveste și cum pasiunea pentru lemn a condus la această idee unică. Tocmai de aceea, vă invităm în numărul următor să aflați mai multe despre Lemnia și despre unul din fondatorii acestui brand, Răzvan Chelu, în interviul acordat revistei noastre.

Produsele pot fi găsite și achiziționate pe site-ul atelierlemnia.com, unde vă puteți bucura de o varietate de culori și motive, dar și în rețeaua de librării Cărturești.

 

sursa foto: pagina Facebook Lemnia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s