Vernisaj Andrei Apostol

Andrei Apostol

Andrei Apostol

Așa cum spunea însuși Andrei Apostol, Sâmbătă, 19 Decembrie, a avut loc vernisajul unei “serii de portrete dreamy”, în cadrul Allkimik Photohub.

Unul din motivele pentru care mi-am dorit să ajung a fost faptul că admir de mult timp fotografiile lui și chiar am vrut să le pot vedea și în varianta print. Atmosfera a fost aceeași ca în imaginile lui – caldă: prieteni de-ai lui Andrei și oameni care iubesc fotografia, o lumină difuză care părea că te introduce în lumea imaginilor și multă voie bună.

În ceea ce privește imaginile care au fost expuse, sunt din cele pe care le-ați putut vedea pe pagina lui de fotografie dar și pe profilul personal. Sunt imagini care au fost realizate așa cum spunea și Andrei în invitația la vernisaj, atât în țară cât și în diverse orașe din străinătate.

Cu ce anume am plecat de la vernisaj? Cu multă emoție și cu un sentiment că în câteva zeci de minute i-am cunoscut pe toți cei din fotografii și am călătorit alături de ei.

Pentru cei care nu au reușit să ajungă la vernisaj, vă invit să aruncați o privire peste imaginile de mai jos, iar cei care își doresc să își amintească de interviul cu Andrei Apostol, găsesc aici răspunsurile lui la întrebările noastre.

Felicitări Andrei și la cât mai multe astfel de imagini și de vernisaje pline de emoție!

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s