Daniel Ilinca și pasiunea pentru fotografie

11012479_10153371182810342_7593012405106091674_nSunt deja 2 ani de când urmăresc creațiile lui Daniel Ilinca, un celebru fotograf talentat despre care am plăcerea să scriu în următoarele rânduri.

De ce am ales să vorbesc despre Daniel? Pentru că din punctul meu de vedere, imaginile pe care le realizează sunt adevărate surse de inspirație. Sunt creații care au un glas propriu, un mesaj, dincolo de detaliile tehnice sau edit-ul final, sau așa cum îmi place să spun, au o poveste.

Într-un cuvânt, pasiune. Pasiune pentru imagini, pentru oameni, pentru o conexiune specială, din care se nasc fotografii deosebite. Despre asta vorbește Daniel atunci când este întrebat despre creațiile sale – despre faptul că îi place să lucreze cu oameni, despre cât de importantă este legătura dintre model și fotograf și cât de mult contează să rezonezi cu cel fotografiat.

În ceea ce privește activitatea sa fotografică, Daniel a câștigat numeroase premii internaționale, printre care și Trierenberg Super Circuit  – PSA Gold Medal  și Gold Medal – Nude în 2014.

Dar pentru că nu vreau să stric surpriza, vă las cu câteva imagini realizate de Daniel și vă invit să răsfoiți numărul viitor pentru interviul pe care vi-l pregătim cu acest talentat fotograf.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s