Tabăra de pictură Hobby Art ediţia de vară 2016

Îţi doreşti să petreci o săptămâna într-o tabăra ca în vremea copilăriei? Este posibil să te distrezi şi să pictezi în acelaşi timp în Tabăra de pictură Hobby Art pentru adulţi, unde, alături de alţi pasionaţi de pictură vei petrece un timp de calitate evoluând şi-n ale picturii sub îndrumarea avizată a unui profesionist.
Tabăra de pictură Hobby Art ediţia de vară 2016 în colaborare cu Deco-perete.ro are ca temă ”Peisajul şi peisajul interior” şi se adresează persoanelor care au mai fost în cel puţin o tabăra alături de noi dar şi altor persoane care pictează, în limita locurilor disponibile.
Locaţia şi perioada: Costeşti, în perioada 2- 10 iulie şi Porumbacu de Sus în perioada 24 iulie – 1 august.
Ca de fiecare dată, participanţii Taberei de pictură Hobby Art beneficiază de următoarele oportunităţi:
– primele 3 persoane înscrise vor primi din partea noastră, în tabără, câte o pânză pe şasiu, realizată în atelierul de confecţionare rame tablouri la comanda Arbex Art Decor.
– discount de artist: 20% la toate înrămările de tablouri realizate în atelierul Arbex Art Decor.
– posibilitatea de a expune în cadrul expoziţiei anuale de primăvară care se organizează cu lucrări selectate de la participanţii Taberei de pictură Hobby Art.
Specificul Taberei de pictură Hobby Art este pictura la şevalet sub îndrumarea unui profesionist, sarcină de care se achită onorabil încă din 2009 acelaşi Tudor Frâncu, artist plastic din Beiuş, apreciat de toţi participanţii noştri pentru profesionalismul şi răbdarea sa.
Programul taberei este variat, pe lângă cele 7 ore de pictură zilnic participanţii beneficiază şi de activităţi de timp liber energizante, relaxante sau distractive care pun accent şi pe latura de stimulare a creativităţii.
Mai există un loc liber, vezi detalii pe blogul dedicat taberei: https://tabarapictura.wordpress.com/2016/02/09/tabara-de-pictura-hobby-art-editia-de-vara-i-2016-costesti/
Tabăra de pictură este un proiect Arbex Art Decor.
Parteneri media: Businesswoman.ro, Deco-perete.ro , Artout.ro, 4arte.ro, arta-inramarii.ro, Vreauarta.ro, Pont.ro

Despre Arbex Art Decor
Arbex Art Decor vă oferă produse pentru decorarea peretelui: rame de tablouri la comandă, tablouri, oglinzi de perete înrămate după preferinţa clientului precum şi alte decoraţiuni de perete care folosesc impactul vizual al imaginii fotografice sau pictate: fototapet, stickere de perete, stickere de geam, picturi . Clienţii pot ajunge la produsele noastre atât la atelierul nostru din Baia Mare cât şi online prin cele două magazine virtuale: arta-inramarii.ro şi deco-perete.ro .

afis rr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s