Tabăra de pictură Hobby Art pentru adulţi – ediţia 2016 pentru începători

afis tabara de picturaAflată la a 19-a ediţie, Tabăra de pictură Hobby Art – nivel pentru începători se va desfăşura în toamnă la Predeluţ în organizarea Arbex Art Decor.
Fie că îţi doreşti să înveţi să pictezi sau eşti autodidact(a) şi simţi că ai nevoie de confirmările şi cunoştinţele practice sau trucurile unui profesionist în ale picturii, te aşteptăm în toamnă în tabăra de iniţiere!
Este o tabără pentru adulţi.
În fiecare an organizăm o tabără de pictură pentru începători, unde, pe parcursul celor 6 zile, se vor aborda noţiuni de teoria culorilor, culorile complementare, spectrul culorilor, diferenţele dintre diferitele tehnici de pictură gen acuarelă, tempera, acrilic, ulei, cu exemple practice, tabăra fiind axată pe pictură în ulei şi acrilic. Îţi oferim aşadar posibilitatea să vii să descoperi plăcerea lucrului la şevalet dacă nu ai avut ocazia până acum sau să acumulezi informaţii tehnice şi practice preţioase dacă pictezi dar nu ai avut parte de îndrumarea unui profesionist.
Grupul de lucru va fi format din minim 6 şi maxim 12 participanţi pentru o bună desfăşurare a activităţilor, iar instructorul artistic al taberei va fi Tudor Frâncu, artist plastic, instructorul artistic al taberelor de pictură hobby art de la începutul desfăşurării lor din 2009.
Detalii şi înscrieri pe site-ul dedicat taberei https://tabarapictura.wordpress.com/2016/02/12/tabara-de-pictura-hobby-art-initiere-2016/
Vă aşteptăm!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s