Delinda’s Art și arta prin handmade

14305281_1754395904834601_3346986701827152529_oAm aflat de minunățiile de la Delinda’s Art pur întâmplător pe Facebook. Și a fost genul ăla de moment în care simți nevoia să aflii mai multe. Așa că am început să caut prin imaginile lor și să văd ce alte astfel de mici minuni realizează.

Pentru cei care nu au auzit încă de Delinda’s Art, le pot spune că aceștia creează mici agende sau cărți care pot fi purtate atât pe post de pandantive sau pur și simplu ținute alături de suflet. Chiar acum ceva timp îi împărtășeam Lilianei imaginea pe care o aveam atunci când priveam aceste mici cărticele și cât de frumos ar arăta un haiku scris în paginile acelei bijuterii.  Tot aici, puteți găsi de asemenea albume foto și jurnale în dimensiuni normale, antichizate cu infuzie de cafea.

Toate produsele sunt realizate manual și au un aer vechi, dar nu învechit. Au o mireasmă aparte iar modalitatea de prezentare este în ton cu stilul creațiilor. Frunze tomnatice, pământ, crenguțe și alte elemente naturale, vin să completeze povestea spusă de creațiile Delinda’s Art.

Pentru că vreau să vă bucur și pe voi, vă voi lăsa mai jos câteva fotografii cu produsele iar în numărul următor veți putea citi un interviu cu cele care dau naștere acestor mici minuni.

 

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s