Andreea Chipriade și lumea din cioburi

V-am prezentat-o în numărul trecut pe Andreea, care reușește să îmbine atât de frumos cioburile cu pictura pe pânză. Practic, niciun tablou de-al ei nu poate exista fără cioburi, acestea fiind exact acel ingredient care transformă stilul ei într-unul special. Și cum lucrurile bune nu rămân nerăsplătite, iată că Andreea s-a bucurat în luna August de participarea la prima sa expoziție colectivă, unde a expus minunatele sale creații.

Cea de-a treia ediție a expoziției “Shopping și artă” a avut loc în cadrul Galeriei Mall din Buzău și a găzduit atât fotografii cât și picturi a 11 artiști care se află fie la început de drum, fie au experiență în domeniu. Atmosfera a fost una extrem de plăcută, iar artiștii au putut fi cunoscuți atât prin intermediul lucrărilor lor cât și personal.

Și pentru că îmi doresc să vă întroduc și pe voi în atmosfera expoziției, dar mai ales să vă prezint emoțiile care au încercat-o pe Andreea la primul ei vernisaj colectiv, vă las în compania câtorva imagini din timpul evenimentului.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s