Angela Preoteasa – designer de interior și peisagist

Auzisem cândva o vorbă care spunea ceva de genul: case sunt multe, dar e nevoie de ceva mai mult pentru a face o casă să se simtă ca “acasă”. Și cam asta am simțit uitându-mă la câteva fotografii pe care le-am descoperit pur întâmplător în timp ce “frunzăream” paginile Facebook-ului. Că îmi plac lucrurile vechi, mobila veche, aparatele foto de atunci sau lumea aia care pare că este atât de departe de contemporan, nu mai este un secret pentru cei care mă cunosc, însă descoperind pagina doamnei Angela, m-am teleportat instant în timp. Apartamente banale, spații pe care în mod normal nu le-ai fi văzut făcând parte din nicio perioadă, sau locuri pur și simplu uitate de noi, cei care alergăm în cotidian, transformate ca prin minune în portale ale vremii. Transformate în apartamente ce spun povești, prin intermediul accesoriilor, decorurilor, sau mobilei atent selecționate. Case, care nu doar că te fac să te simți ca acasă, dar care sunt personalizate pentru proprietari, pentru a-i face tocmai să se simtă parte din propria poveste.

This slideshow requires JavaScript.

Un apartament care m-a surprins pe mine a fost unul din București, care a fost amenajat în stil clasic francez, cu accente contemporane. Filă de muzeu? Nu știu, dar cu siguranță că mi-ar fi teamă să locuiesc în așa bijuterie, doar-doar să nu întinez cumva acele piese de mobilier, aproape rupte dintr-o poveste. Eleganță, stil, rafinament la cele mai înalte cote, fără nimic opulent sau care să ducă într-o zonă de kitsch. Dovada că se pot realiza minuni atunci când discutăm cu profesioniști. Iar doamna Angela Preoteasa este cu siguranță unul în acest domeniu, amenajând și renovând apartamente de la zero, și făcând fericiți atât de mulți proprietari.
De aceea vă invit să citiți în numărul următor interviul pe care doamna a acceptat să ni-l acorde, pentru a descoperi cât mai multe despre această pasiune și roadele ei. Și bineînțeles, vă invit și pe pagina dumneaei pentru a vedea ce lucrări frumoase a realizat până în prezent și cât de multă muncă este în această pasiune.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s