Împlinirea unui vis – Fotografia, calea către UNArte

V-am obișnuit în ultimele numere cu rubrica “Despre noi”, acolo unde puteați să vedeți ce fel de imagini realizez și totodată să mă cunoașteți puțin prin intermediul acestora. După 8 ani în care am profesat în acest domeniu și în care mi-am lăsat efectiv sufletul și imaginația să dicteze pentru mine, anul acesta, am reușit să îmi împlinesc un vis, acela de a studia pasiunea mea, fotografia, la Universitatea de Arte din București. Unii ar spune că este tărziu, alții poate s-ar întreba ce m-a apucat acum sau din contră, alții poate s-ar bucura. Ceea ce pot spune este că nu am fost nicicând mai fericită să împart 3 ani cu niste oameni pasionați de același lucru ca mine.


Și tocmai din acest motiv, mi-am propus să vă prezint câțiva dintre colegii mei, cei care și-au dorit să povestească și să împărtășească câteva impresii despre ce înseamnă arta pentru ei, de ce au ales acest drum și cum simt ei că îi vor transforma acești 3 ani.


Aș putea să continui să vă dau alte detalii, însă prefer să vă ofer numărul de Decembrie, sub forma unui cadou plin de talent și de oameni minunați. Așadar, în numărul viitor veți putea afla mai multe despre tineri artiști, oameni pasionați de fotografie și film și cum este să fii student la Facultatea de Arte plastice – secția foto-video. Vă aștept cu drag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s