Sweet Paprika and The Top Hats

DSC_3629

Încep acest articol cu două cuvinte: dulce și picant (Sweet and Paprika). Acestea sunt cele două atribute care pot caracteriza evenimentul de Joi, 29 Mai 2014.

Gabriela Atanasov, creatoarea brandului Sweet Paprika ne-a încântat auzul în cadrul evenimentului Sweet Paprika and The Top Hats oferindu-ne ocazia să o ascultăm cântând live. Faptul că este o creatoare vestimentară de succes îl știm cu toții deja, faptul că are o pasiune pentru buline, de asemenea. Însă nu foarte mulți știau că Gabriela are și o voce extraordinară și o pasiune pentru muzică încă de când era copil. În cadrul acestui eveniment am avut ocazia să o auzim cântând alături de trupa The Top Hats, din care face parte și fratele Gabrielei, cover-uri ale melodiilor internaționale, dar și prima melodie compusă de ea.

Tot în premieră, Horia Stan, fotograful cu care colaborează Gabriela, și-a făcut debutul și el în muzică interpretând o piesă extrem de sensibilă.

Concertul s-a desfășurat într-un loc de poveste, în cadrul galeriei Casa Carol 53, care se potrivea că o mănușă cu aerul vintage inspirat de cunoscuta geantă Sweet Paprika, dar și de conceptul creațiilor Gabrielei. De asemenea, invitații au putut admira și o mică expoziție de fotografii ale lui Horia Stan, care a adus un plus de culoare evenimentului.

Ca o concluzie a acestei seri, pot spune că cele două arte, muzica și design-ul vestimentar se îmbină perfect, atunci când există o persoană care le poartă în suflet. Și mai ales atunci când copilul din tine, încă își mai face de cap.

Mai jos, vă invit să trageți cu ochiul la câteva momente din timpul concertului.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s