Săptămâna Școala Altfel – o altfel de săptămână

S-au întâmplat multe lucruri de când eu și Liliana ne-am hotărât să creăm această revistă, iar unul dintre ele îl reprezintă mesajele oamenilor care ne citesc și care ne bucură cu prezența lor prin foile virtual ale revistei noastre.

Într-una din zile am primit un mail, de la o mămică a unei eleve de clasa a VII-a, în care am fost întrebate dacă ne-ar interesa să ne implicăm în activități culturale în cadrul programului Școala Altfel. Ideea ne-a surâs amândurora și astfel am decis ca eu să devin “profa” pentru 2 zile și să le prezint copiilor câte ceva din ce înseamnă fotografia, din ce înseamnă a crea imagini și a simți înainte de a apăsa butonul declanșator.

Lucrurile păreau simple la prima vedere și am considerat că nu are ce să fie complicat atâta vreme cât vorbești despre pasiune, despre job-ul tău și despre artă. La fața locului am constatat că nu este așa. Că fiecare cuvânt pe care cei mici, care sunt aproape adolescenți, este absorbit cu ochi mari și curioși și contează tot ce le spui.

Pe scurt, această experiență, prima de acest gen pentru revista noastră și pentru mine a fost una extrem de frumoasă și emoționantă. În articolul din luna Iunie, mai exact de pe 1 Iunie, vă vom prezenta cum s-au desfășurat cele 2 zile și totodată o să vă arătăm și un mic concurs la care au participat cei mici, evident prezentându-vă câstigatorii.

Stay tuned! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s