Liliana Arnaut – despre artă la modul pozitiv

12891799_883415765090708_870727782819484880_oUn artist sensibil. Un artist care nu doar că dorește să bucure oamenii prin frumusețea creațiilor sale, dar care vrea ca prin artă sa să educe, să vindece, să ajute. Liliana Arnaut este, după cum se intitulează, artist și ilustrator. Ea a unit pasiunea pentru artă și nevoia de a ajuta într-un proiect care are nu doar rol artistic, ci și rol în dezvoltarea personală. Prin tablourile colorate, magneții sau felicitările ei, Liliana transmite mesaje pozitive și colorate.
“Pictez mesajele pe care vreau să le citesc, care mă inspiră și le simt aproape. Transform ilustrațiile, prin intermediul prințului digital, în magneți, stickere, felicitări și alte minunății. Sper ca lucrările să amintească oamenilor să fie un pic mai buni.” Cam așa vorbește Liliana despre activitatea ei. Prin lucrările ei pline de viață, de culoare, speră să motiveze oamenii și să dea un plus de pozitivism camerelor decorate. Și pentru că dorința de a ajuta nu se limitează doar la intenții frumoase, Liliana a luat inițiativă și în cazul Soniei, o fetiță care s-a născut cu inima pe partea dreaptă fără arteră pulmonară, și care a suferit o serie de operații, însă mai are nevoie de o alta. Pe blogul ei, http://arnautliliana.blogspot.ro/2016/02/cu-drag-pentru-sonia.html, a scris despre acest caz și mai mult de atât, întreaga lună martie a oferit 50% din suma adunată din vânzările pe magazinul online asociației Sonia Maria.
Vă lăsăm acum în compania unei galerii de imagini ale creaţiilor Lilianei Arnaut, urmând să vă oferim un interviu acordat cu mult drag de către aceasta în paginile numărului următor al revistei noastre.

This slideshow requires JavaScript.

One thought on “Liliana Arnaut – despre artă la modul pozitiv

  1. Pingback: Liliana Arnaut: „Lasă-ţi inima să cânte” | Din dragoste pentru artă

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s