O nouă tabără Hobby Art: “Pictez o săptămână la ţară într-un sat din Apuseni”

Această tabără este deschisă persoanelor adulte indiferent de vârstă şi care au o oarecare experienţă în domeniul picturii, având posibilitatea să evolueze sub îndrumarea unui artist plastic profesionist.
Vom trăi o săptămână într-un loc desprins parcă din file de poveste, un loc care ne va încărca de energie şi linişte datorită purităţii aerului, a verdelui pădurilor de pe dealurile din jur, a bucatelor sănătoase şi preparate cu măiestrie de gazda pensiunii şi a activităţilor frumoase pe care vi le pregătim, pictura fiind activitatea zilnică în cadrul celor 2 sesiuni de lucru ( dimineaţa şi după masa) dar şi activităţi distractive şi relaxante de tabără. Programul este unul recomandat dar nicidecum impus.
Locaţie: pensiune de 4 margarete în inima munţilor Trascăului, la Poiana Galdei.
Investiţie: 1730 lei pentru minim 8 participanţi ( cazare , 3 mese zilnice, acces la atelierul de pictură şi la activităţile de grup).

E necesar un avans de 200 lei pentru rezervarea locului, acestea fiind limitate la 12. Locurile se ocupă în ordinea înscrierilor.

“De fiecare dată când vin în tabără, am senzaţia că mă despart de lumea reală şi intru într-una de basm, unde dispar toate grijile şi problemele pământeşti. Aici am cunoscut oameni deosebiţi în frunte cu Simona şi Tudor şi am făcut tot ce mi-am dorit: am pictat, cântat, dansat, m-am plimbat, am admirat natura, m-am întors la anii copilăriei, într-un cuvânt m-am încărcat cu energie (să-mi ajungă până la următoarea tabără). Mulţumesc Simona! Mulţumesc Tudor! Mulţumesc HOBBY ART!” – testimonial după tabăra de vară 2016 de la Costeşti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s