Delinda’s Art: Noutăți și delicii din lumea handmade-ului

A trecut o iarnă și o primăvară peste ultimul interviu cu creatoarele Delinda’s Art și am simțit nevoia să vorbesc din nou cu ele și să aflu ce noutăți au mai apărut, ce au mai făcut în tot acest timp. Dacă produsele pe care vi le voi prezenta în rândurile de mai jos sunt sigură că vă vor cuceri pe loc, iată și câteva noutăți care sper eu să completeze povestea 🙂

R.I.:  După frumoasele creații pe care le-am văzut anul trecut, sunt sigură că nu doar noi ci și cititorii noștri sunt curioși ce a mai făcut Delinda’s Art în tot timpul ăsta 🙂

D.A.:  În primul rând mulțumim din nou pentru aprecieri și pentru susținere. De la primul nostru interviu și până în prezent am lucrat produse tot mai diversificate. Cărțile de Nuntă personalizate devin tot mai căutate dar și mai variate ca modele (ultimul model de Carte de Nuntă vine însoțit de un plic pe care am încorporat licheni naturali). “Cărțile de Bebe cu Povești” și “Jurnalele de Mămică” rămân și ele la fel de căutate. Plus alte zeci până la sute de modele diferite de albume foto, jurnale, minicarti tot mai personalizate – (cadouri pentru zilele de naștere), agende de lucru personalizate, ierbare, butelcuțe cu mesaje, cărți de prezentare, podoabe de tip steampunk, hobby-uri sau produse cu temă RPG-uri (role playing game / dragoni etc).

Și pentru că ne place atât de mult tema boemă, bineînțeles că nu puteau lipsi podoabele boho chic, și anume cerceii cu pene și pietre naturale. O noutate o reprezintă choker-ele din piele în stil nativ-american, produse care dau naștere colecției “Un Vis Boem”.

O altă noutate o reprezintă colecția de “Cercei Mini-carte”, astfel că mini-cărticelele noastre au devenit din ce în ce mai miniaturale, dar și integrarea lichenilor naturali și a lemnului de tip coajă de copac pe mini-cărți.

R.I.: Care sunt produsele care sunt cel mai des cerute? Spre ce tip de tematică se simt mai atrași cumpărătorii? 

D.A.:  Produsele noastre sunt destul de diversificate, astfel că și cererea este la fel de variată. Cel mai des cerute produse sunt cele personalizate. Mai toate produsele sunt însoțite de citate sau mesaje care reprezintă destinatarul sau hobby-ul pe care îl îndrăgește acesta: pictura, poezia, arta, zborul, motoarele sau construcția de motoare; sau pur și simplu iubesc ceea ce îi reprezintă. Se mai cer produse pentru lansări de cărți, prezentări de business sau suntem contactate de fotografi.

O cerință mare și constantă este pentru paginile infuzate cu cafea. Da! Oamenii iubesc cafeaua. Plus că paginile sunt ușor texturate dar și antichizate până la arse.

R.I.: Trăgând cu ochiul pe Facebook, am descoperit un album dedicat călătorilor. Cum v-a venit ideea să creați astfel de produse care să se adreseze acestora? Cum vă alegeți temele pe baza cărora să dați naștere unei noi colecții? 

D.A.:  Da, așa este, am lucrat și o colecție de jurnale de călătorie. Ideea mi-a venit în urma excursiei pe care am făcut-o în Bali, excursie în care, pentru o perioadă de 18 zile am experimentat multe lucruri noi; am avut parte de experiențe care mi-au adus mai multă înțelegere, mai multă cunoaștere de sine. Acolo am purtat cu mine pentru prima dată un caiețel de gânduri alături de harta insulei, în care am scris ori de câte ori am simțit nevoia de a scrie; acum acel carnețel s-a transformat într-un album A4, landscape, umplut cu experiențe povestite în imagini, dar și în scris. Știu că, la fel ca mine mai sunt persoane care și ele, la rândul lor, doresc să-și povestească experiențele . Așa a apărut colecția “Călătorește și Povestește” sau cum spunea Ibn Battuta: “Călătoritul te lasă fără cuvinte, iar ulterior te transformă într-un povestitor “.
Altă dată, clienții sunt cei care ne uimesc cu cererile lor și care ne propun teme noi. Când cererile pe aceeași temă se înmulțesc, atunci luăm decizia să lucrăm o colecție întreagă.

R.I.:  În interviul anterior, știu că site-ul delindasart.ro era încă în lucru. Cum s-a schimbat acum interacțiunea cu cei interesați de produsele voastre, de când site-ul este activ? 

D.A.:  Site-ul este activ încă de la începutul anului și tot mai multe persoane ne contactează acolo. Din păcate, din lipsă de timp, pe site nu putem updata încă toate produsele așa cum o facem pe pagina de Facebook.  

R.I.:  Ce surprize mai urmează?

D.A.:  Nu știu ce surprize mai urmează, dar cu siguranță o să fim și noi surprinse ! Eu mă simt tot mai atrasă de natură, de lucrul cu lemnul și cu pielea naturală. Poate ceva pirogravări manuale? Ceva fain o să iasă cu siguranță!

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s